Alternativna medicina
06.02.2014.

Pijavice odmah isisaju bol

Pijavice odmah isisaju bol

Pijavice su vrlo efikasan, tradicionalan lek za bolove u leđima. Dr Natalija Gušlo Petrić, anesteziolog, specijalista akupunkture, homeopatije i hirudoterapije, kaže da tretman bola u leđima pomoću pijavica odmah daje rezultat.
- Pijavice se stavljaju na bolno mesto ili na biološki aktivne tačke koje se koriste u refleksologiji. One stimulišu te tačke i poboljšavaju krvotok u tkivu, a iz organizma izbacuju štetne supstance. Tokom tretmana se poboljšava mikrocirkulacija, relaksiraju se spazmirani mišići, što smanjuje bol već u toku prvog tretmana – ističe dr Natalija.
Naša sagovornica kaže da pljuvačka pijavice sadrži više od 500 fermenata, od kojih je jedan hirudin, koji pomaže da tkivo dobija više kiseonika i hranljivih supstanci, odnosno podmlađuje ga.
- Pijavica je kao mini fabrika. Istraživanja su pokazala da ona ima više od 500 fermenata koji stimulišu unutrašnje organe, leče ih i podmlađuju. Koliko je cenjena u svetu, govori podatak da je 1994. godine uvrštena u registar lekova u Rusiji, a 2004 godine i u Nemačkoj.


slika:www.novimagazin.rs

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno