Zabava
12.11.2015.

Kako da se na brzinu spremite za izlazak

Kada se ukaže prilika za izlazak, mame obično ne znaju šta će pre. Ova četiri jednostavna trika učiniće da se osećate ženstveno i kada nemate baš mnogo vremena za spremanje...

Stručnjaci za lepotu tvrde da je potrebno samo sedam minuta da zablistate! To je idealna vest za mame, koje nemaju vremena i najmanje stižu da brinu o sebi, a vole da izgledaju lepo...

Evo nekoliko saveta kako da se brzo spremite za izlazak u grad:

1. Kosa
Uvek pri ruci imajte šampon za suvo pranje, stavite ga i napravite frizuru za minut. Ako ga nemate, na teme nanesite talk i dobro ga protresite prstima kroz kosu. Ukoliko nosite šiške, operite samo njih, a osatatak kose pokupite u rep ili punđu i delovaćete elegantno.

2. Šminka
Preskočite podlogu, samo nanesite tečni puder i izgledaćete sveže. Senka za oči i ajlajner nisu neophodni, ali rumenilo ne smete da zaboravite, jer je najefektnije. Dobra stvar je što njega možete da stavite bilo gde, usput, u liftu, automobilu, autobusu, a nije vam potrebno ni ogledalo jer su dva, tri poteza sasvim dovoljna.

3. Odeća
Glavno pitanje - šta da obučem? Stilisti savetuju da u garderoberu uvek imate spremnu haljinu za "hitne slučajeve", koju ćete da obučete za nekoliko sekundi i rešite problem gornjeg i donjeg dela.

4. Saveti plus
Sa crvenim karminom svaka žena izgleda kao dama, a i tanak sloj je dovoljan da zablistate.

Parfem neka vam uvek bude u torbi, stavite ga dok čekate lift ili jurite niz stepenice.

Izvor: Novosti

foto: mtv.fi

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno