Praktična mama
16.09.2016.

Napravite klincima domaće ljigavce od samo dva sastojka -VIDEO-

Samo vas dva sastojka dele od velikog veselja koje ćete priuštiti svom detetu sa ovim zabavnim domaćim ljigavcima

Ljigavac je baš ljigav, ali klinci ih toliko vole da vam je, verujemo, jako žao kada se igraju njime pa ga slučajno malo ostave na tepihu, na ćebetu i onda revna mama sva sretna dok dete ne gleda ljigavca koji više nije ljigav nego dlakav brže bolje baci u kantu za smeće.

Mama sretna, ali dete baš i ne, pa opet cvili za još jednom kanticom koja nije skupa, ali realno - za taj novac radije ćete im kupiti nešto drugo.

Drage naše, problem je rešen - napravite klincima domaće ljigavce koji uvek uspeju kako treba, a za njih su vam potrebna samo dva sastojka - gustin i regenerator za kosu. Po potrebi možete dodati i jestive boje, čak možda i malo glitera, da budu šareniji i zabavniji.

Princip je jednostavan. U činiju stavite gustina (zavisno od količinu koju želite dobiti), pa gustin pomešajte sa regeneratorom. Da dobijete savršenu smesu potrebno ju je dobro zamesiti pa ako vam se malo lepi za prste - dodajte još gustina. Ako vam se pak učini malo pretvrdom - dodajte još regeneratora. Boje i gliteri su optimalni pa se poigrajte da sami pronađete najbolju meru i najzabavniju kombinaciju boja.

I samo da znate - što ćete ga više mesiti i igrati se njime ljigavac, ili ako ćemo ga drugačije nazvati, možemo ga zvati super mekani plastelin, postaće još mekši.

Klinci će vam, verujemo reći veliko hvala dok vas s osmehom od uva do uva krenu razvlačiti njima omiljenog ljigavca. I nemojte se ljutiti ako ga slučajno zagube ispod jastuka - sami ste krivi - nitko vas nije terao da ga napravite:)

izvor: index.hr

foto: youtube.com/homefactory

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno