Praktična mama
29.07.2015.

Genijalno rešenje za mališane koji su probirljivi za stolom

Opšte je poznato da deca odbijaju hranu, naročito kada je reč o voću i povrću. Gotovo skaki roditelj se dovija kako da „prevari” svoje dete kako bi unelo dnevnu preporučenu dozu vitamina. Ova mama ima genijalno rešenje i sa njenom idejom sve postaje mnogo lakše.

Umetnost, hrana i ljubav prema detetu je rezultat ovog idealnog rešenja koje je mlada mama želela da podeli sa ostatkom sveta. Ona je napravila  profil na Instagramu, pod nazivom „Jacob's food diaries” posvećen načinu spremanja kreativnog obroka za vaše dete.

Džejkobova mama se dosetila i svom sinu počela da priprema obroke sa zdravim namirnicima tako što je od sitno seckanog voća ili povrća pravila oblike po uzoru na likove iz crtanih filmova koje njen sin gleda i voli.

Uz objavljenu fotografiju nekog crtanog lika, stoji i opis od kojih namirnica je napravljen. Pa tako svakog dana na ovom Instagram profilu osvane još jedan lik iz crtanog filma.

Ukoliko želite da i vaše dete ima na dnevnom meniju lik iz crtanog filma, neke od ideja kako da napravite možete naći na ovom instagram profilu.

izvor: zena.blic.rs

foto: zena.blic.rs - Copyright: Instagram/jacobs_food_diaries

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno