Mali kreativac
22.01.2016.

Omiljeno mesto najmlađih, igraonica kod Zidića

U romantičnoj vili iz XIX veka, u samom srcu Vračara (Ul.Kursulina 16/A), kuca srce kreativnog tima LRD, koji vodi igraonicu „Kod zidića“.

U sklopu igraonice se organizuju najoriginalnije tematske rođendanske proslave, vikendom se održavaju kreativne radionice za decu uzrasta do 12 godina, dok radnim danima možete svratiti i ostaviti dete na dnevno čuvanje (u trajanju do 5 sati).
Ono što izdvaja ovaj prostor od svih njemu sličnih su duh, koncept i organizacija rada.

Kroz radionice, deca izražavaju svoju kreativnost i maštovitost, upoznaju se sa velikanima likovnih i primenjenih umetnosti i usvajaju načela njihovog stvaralaštva pri realizaciji sopstvenih umetničkih projekata. Izložbe tih radova su nešto što privlači veliku pažnju i posećenost osoba različite životne dobi, već duži niz godina. To su radovi koji su zapaženi na velikom broju takmičenja i koji su uzimali prestižne nagrade na domaćim i međunarodnim konkursima.
Igraonica pruža interaktivnu zabavu deci, a pored čarobnog grada i lavirinta, mališanima su postavljeni razni izazovi i zadaci kroz različite IQ igre i igračke.

Rođendaonica je oblast koju vode specijalisti za dečiju zabavu! To je momenat kada slavljenik postavlja zadatak, odnosno temu na koju želi da proslavi svoj rođendan, a potom kreativni tim LRD-a ozbiljno pristupa planiranju, organizaciji i realizaciji tog zadatka  Sve te aktivnosti obuhvataju „visinske“ pripreme, sa ciljem da se prevaziđu slavljenikova očekivanja i da to bude događaj koji će se dugo pamtiti!

Program ''Akcija-reakcija-interakcija'' je jedinstven program čuvanja mališana. Obuhvata aktivnosti koje se odnose na razvoj motoričkih i socijalnih veština deteta, kao i program IQ gore kroz linije i boje. Namenjen je uzrastu dece od tri do šest godina i realizuje se svim radnim danima od 10:00h do 18:00h.
Posebna pažnja je posvećena i dragim roditeljima, za koje je opremljen prvi nivo vile. U toploj i nesvakidašnjoj atmosferi kafe-salona, možete uživati u kvalitetnim ukusima kafe, dok se Vaša deca bezbedno igraju i zabavljaju u društvu ekpe ''Kod zidića'', a pod budnim okom stručnih animatora i asistenata.
Zato Vam prosleđujemo srdačan poziv u bajkovitu vilu da se lično uverite da postoji čarobno mesto u kom se ostvaruju dečiji snovi i gde njihova mašta postaje realnost.

Osnovni podaci:
Udruženje Life Redesign
Igraonica ''Kod zidića''
Kursulina 16/A, Vračar, Beograd

Kontakt podaci:
069 57 37 277
office@lrd.rs
www.lrd .rs

Ostavi komentar

Ostali komentari

 • Aleksandra Lisinac
  Aleksandra Lisinac

  Postovana Marija, Decjisajt.rs Vam poklanja vrednosni vaucer u iznosu od 20000 rsd za zakup i tematski rodjendan. Molim Vas, javite nam se putem broja 011/3471435 ili 063/553346 kako bi smo se dogovorili u vezi sa preuzimanjem nagrade. Hvala. decjisajt

  09.03.2016. 14:58
 • Tatjana Pejić
  Tatjana Pejić

  Postovana, mi smo online prodavnica za decu, saradjivali smo sa igraonicom Kod zidica. saljem Vam broj koji imamo. Ne znam da li je to onaj koji ste zvali, ali probajte - 069 5737277 Pozdrav, Decji sajt

  10.03.2018. 08:12
 • Aleksandra Lisinac
  Aleksandra Lisinac

  Postovana, koliko smo mi, kao njihov partner obavesteni, od 28.2. na zalost, ne radi vise igraonica te verovatno zato broj nije u funkciji. Pozdrav Decjisajt

  12.03.2018. 08:37

Preporučeno

string(0) ""
string(0) ""