Trudnoća
30.11.2015.

Po horoskopu: Kada je najbolje da zatrudnite?

Saznajte koji će mesec u narednoj godini naročito biti povoljan za začeće i šta sugerišu zvezde ženskim pripadnicama svakog znaka...Kada bi bilo najbolje da ostanu u drugom stanju?

OVAN
Zbog uticaja retrogradnog Merkura u drugoj polovini januara postaćete prilično ratoborni što bi moglo da dovede do pogoršanja odnosa sa partnerom. Ovo svakako nije dobar period za proširenje porodice i planiranje bebe. Ne bi trebalo da brinete jer kako godina ide, tako će vaš odnos postati sve harmoničniji. Naravno, ako suzbijete potrebu da dominirate nad partnerom. U drugoj polovini godine vaša veza će oživeti i dodatno ćete se emocionalno povezati što će rezultirati veoma uzbudljivim i učestalim seksom. Najveće šanse da ostanete u drugom stanju su vezane za avgust i novembar, ali ni ostali meseci do kraja godine uopšte neće biti kontraproduktivni po tom pitanju.

BIK
Svakako bi trebalo da znate da Bikovima, kako ženskim, tako i muškim, za 2016. godinu stoji da će kod njih biti novosti po pitanju dece, pogotovo onima koji već neko vreme planiraju da se ostvare u ulozi roditelja. U periodu od januara do aprila biće dosta nesuglasica sa partnerom jer ćete biti posvećeniji poslu nego vašem odnosu i kući. Međutim, od jula će se rasplamsati strasti između vas dvoje tako da možete da očekujete da će vam biti ispunjena svaka želja u krevetu. Partner će biti izuzetno obziran i nežan tokom čitavog leta i sve do septembra, tako da je to najpovoljniji period za drugo stanje. To, naravno, ne znači da će ostatak godine biti potpuno neuspešan ako pokušavate da ostanete trudni.

BLIZANCI
Početkom 2016. godine i te kako ćete osetiti pozitivan uticaj Venere na vaš horoskopski znak. Međutim, i Saturn će dominirati u vašoj kući porodice prva 4 meseca pa je moguće da dođe do nekih neobjašnjivih situacija. U maju ćete pucati od energije, tako da će se to odraziti i na vaš zajednički odnos i to je prvi odličan period kada biste mogli da ostanete u drugom stanju. Tokom leta vaše emocije će još više ojačati, jer će vaš partner obraćati više pažnje na vas nego na poslovne obaveze. Imaćete dovoljno vremena da se posvetite jedno drugom, a seksualni život će vam živnuti od avgusta. Drugi sjajan period za realizaciju plana o trudnoći je oktobar.

RAK
Tokom januara postaćete izuzetno senzualni i neverovatno privlačni svom partneru. Neka vas ne iznenadi ako se ove godine povežete sa njim kao nikada do sad u emocionalnom i mentalnom smislu. Vaš odnos će naprosto procvetati, ali retrogradni Jupiter bi mogao da vam napravi problem od maja do septembra, zato budite taktični i spremni na kompromise. U julu ćete neprestano uživati sa svojim partnerom, zato tada obavezno povedite računa o svojim plodnim danima ako žarko želite da se nađete u ulozi mame. Ako vam tokom leta plan ne urodi plodom, sledeći odličan momenat za trudnoću je tokom čitavog oktobra.

LAV
Ako ste razmišljali o proširenju porodice, znajte da je 2016. godina sjajna za ostvarenje te zamisli. Ipak, nemojte imati agresivni pristup u odnosu sa voljenom osobom. Budite pravi diplomata, a on će vam pružiti podršku u svakoj vašoj zamisli. Generalno, postaćete mnogo strastveniji i maštovitiji na oduševljenje vašeg partnera, ali je moguće da od februara do maja budete povremeno kritički nastrojeni prema njemu. U junu ćete vrlo verovatno biti vrlo nestrpljivi jer vam planovi po pitanju potomstva ne idu kako ste zamislili ali morate da imate na umu da je za ostvarenje svakog plana neophodno vreme. Ukoliko budete opsesivno razmišljali o tome, u avgustu SU moguće svađe sa partnerom, ali sve ćete to zaboraviti do oktobra koji je više nego dobar mesec da zatrudnite.

DEVICA
Tokom 2016. godine izuzetno ćete se povezati sa partnerom, i emotivno i mentalno. Odluka da vas umesto dvoje bude troje biće zajednička, što će još više učvrstiti vašu ljubav. Već na samom početku godine, u prvoj polovini januara bićete izuzetno romantični i strastveni što bi moglo ubrzo da rezultira trudnoćom. Na samom kraju januara moguće su svađe ako počnete da diktirate uslove u vašem odnosu. Od aprila do septembra biće prilično miran period za vas, dok će oktobar biti prilično nabijen seksualnom tenzijom. Retrogradni Merkur u novembru će možda uticati na vaše komunikacione veštine, ali ne i na vašu zamisao da se ostvarite u ulozi roditelja, tako da je ovo pravi period za ostvarenje tog cilja.

VAGA
Rođeni u ovom znaku bi trebalo psihički da se pripreme da bi mogli da postanu roditelji u 2016. godini. Zvezde vam poručuju da što češće pokušavate, naročito bi trebalo da isprobate nove poze. Za vaš znak ne postoje konkretni periodi i najbolji meseci za ostajanje u drugom stanju, jer je moguće da se desi u bilo kom periodu godine. Ipak, manje šanse za to su u periodu od maja do septembra, kada će više planeta biti retrogradno u vašem znaku, pa je moguće da će doći do konflikata sa partnerom jer ćete pokušavati da mu glumite autoritet. Šta god tokom tih rasprava bude izrečeno, neka vam deviza bude ”Oprosti i zaboravi” kako biste mogli da se posvetite stvarima od životnog značaja.

ŠKORPIJA
Uticaj Saturna biće više nego osetan tokom cele 2016. godine za vaš znak. Posvetite više pažnje vašem partneru u januaru i februaru kako biste oživeli vaš odnos, jer je ovo idealan period za trudnoću. U martu očekujte od partnera mnogo nežnosti i romantičnih gestova, a u maju ćete biti izuzetno biti posvećeni jedno drugom i veza će vam ojačati. Oktobar i novembar su dva posebno plodonosna meseca za pripadnike vašeg znaka u svakom smislu, jer ćete biti ispunjeni u emotivnom i seksualnom smislu a šta god da dodirnete pretvoriće u zlato.

STRELAC
Zvezde vam poručuju da ne planirate dete ukoliko niste u dobrim odnosima sa vašim partnerom pa smatrate da bi dete moglo da poboljša celokupnu situaciju. Ukoliko želite nešto da promenite, najbolji period za to biće od marta do juna, ali se potrudite da razvijete harmonične odnose sa voljenim bićem. Svojevrsno seksualno buđenje doživećete u maju, tokom juna ćete se iznova zaljubiti u vašeg partnera dok vas u avgustu sa njim očekuju izuzetno uzbudljivi momenti. Osetićete uticaj retrogradnog Merkura tokom novembra pa ćete postati tvrdoglavi, a za vaš odnos je vrlo bitno da budete strpljivi i taktični.

JARAC
Početak 2016. godine je odličan za donošenje bitnih odluka i pravljenja planova za velike promene u vašem životu. Pomračenje Meseca u januaru uticaće da odbacite sve ono što nije valjalo u vašoj vezi tako da će vaš odnos biti oslobođen gorčine. Tokom januara i jula su najveći izgledi da vaš znak ostvari plan o trudnoći, mada će biti još šansi za to. Jun je odličan period ukoliko želite da ostanete u drugom stanju, a za vaš znak je preporučljivo da proučite savete za trudnoću po feng šuiju. U avgustu će biti neverovatno šarmantni i opčinićete partnera pa će seksualni život dominirati u odnosu na ostale sfere vašeg života.

VODOLIJA
Druga polovina februara je najpovoljniji period u kome biste mogli da poradite na trudnoći. Dok ćete u martu uživati u nezaboravnim trenucima sa voljenom osobom, u maju i junu bi bilo najbolje da ne pravite nikakve drastične promene jer bi moglo da dođe do izuzetnog pogoršanja odnosa sa partnerom. Ukoliko ne poduzimate ništa riskantno, uživaćete u harmoničnim odnosima od maja do jula. Očekujte da vam u avgustu i oktobru veza dodatno očvrsne dok bi novembar trebalo da bude izuzetno uspešan kada se radi o ostajanju u drugom stanju.

RIBE
Za rođene u ovom znaku 2016. godina biće prepuna romantike ali i, što je možda još bitnije, ispunjena strašću. Možda će vam u februaru retrogradni Merkur malo pogoršati emotivni život, ali ništa drastično, jer će u aprilu ponovo vratititi stari sjaj zahvaljujući Venerinom uticaju. U maju ćete uživati u romantičnim i harmoničnim momentima sa voljenom osobom. To će vas navesti da počnete ozbiljno da razmišljate o deci, što je i odličan period da uradite nešto po tom pitanju. Mart, april i oktobar su meseci kada će kod vas sve vrteti oko seksa, što biste mogli da uzmete u obzir ukoliko planirate trudnoću. Tokom jula stavićete partnera na prvo mesto i uživaćete u razmeni nežnosti sa njim, a sam kraj godine, tačnije novembar je takođe krajnje obećavajuć ako želite da se ostvarite u najbitnijoj životnoj ulozi, piše portal besnopile.rs.

foto: zena.blic.rs, yumama.com, radioliberum.org

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno