Trudnoća
04.05.2015.

Novi upis u školicu za trudnice u DZ Novi Sad

Novi Sad - Dom zdravlja "Novi Sad" obaveštava da je u toku novi upis u Školici za trudnice koje bi trebalo da se porode u julu ove godine.

Školica počinje u 28. nedelji trudnoće, a obuka traje sve do porođaja i te trudnice se mogu upisati tokom sledeće nedelje. Novosađanke koje će se poroditi u avgustu mogu da dođu da se informišu o upisu.

Buduće majke će, pohađanjem ove besplatne Škole za trudnice, naučiti kako da se najbolje pripreme za porođaj i kako da bez straha i panike krenu da rode svoj dete. Trudnice će u Školi biti pripremljene i za prve korake materinstva, za period koji ih čeka posle porođaja, učiće kako da doje, kao i šta da rade kad se pojave problemi zbog dojenja. U Školi je predviđena i obuka za buduće tate koje će naučiti kako da pomognu svojim suprugama i kako da neguju novog člana porodice.

Trudnice mogu da se upišu u Školu koja se nalazi u Ulici Zmaj Ognjena Vuka 19, u Proleterskoj 1 u Futogu i u objektu na Limanu, Bulevar cara Lazara 77. Prijavljivanje za pohađanje kursa je putem telefona ili ličnim dolaskom.

foto: mojedete.rs, napopust.me
 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno