Roditeljstvo
22.02.2016.

Njihova priča vraća veru budućim roditeljima

Dejvid i Džuli Ejbraham su bili iznenađeni kada im je doktor rekao da će dobiti trojke. Nakon prvobitnog šoka, usledio je još jedan, kada su čuli da dvoje od troje dece koje očekuju su blizanci. Da stvar bude još interesantnija, Džuli je već sledeće godine ponovo ostala u drugom stanju i rodila bliznakinje.

Brejdi i Kristijan Ejbraham rođeni su potpuno zdravi, ali samo zato što je njihova mama Džuli u devetnaestoj nedelji trudnoće bila podvrgnuta operaciji, kako bi se stabilizovalo snabdevanje krvlju dvaju blizanaca. Naime, dečaci su delili isti krvotok, a u takvim situacijama postoji rizik da jedan plod dobije više, a drugi premalo krvi, što može rezultirati smrću.

Operacija je, srećom, prošla dobro, a dečaci su se rodili zdravi iako pre termina.

Samo godinu dana kasnije, par koji je začeo veštačkom oplodnjom, ponovo je očekivao prinove. Ovog puta su dobili bliznakinje, Emili i Elzu.

U samo dve godine, Dejvid i Džuli su od neplodnog para postali roditelji čak petoro dece! I dok se njihovim sinovima i kćerkama bliže prvi rođendani, priznaju da im se život tek sada polako vraća u normalu.

izvor: b92.net

foto: lets-get-together.com

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno