Putovanje
24.05.2019.

Provedite vikend daleko od gradske vreve

Ukoliko ste planirali da provedete nezaboravan vikend, javite se klubu „Džepovi prirode“ iz Beograda i krenite u pešačku turu stazama braće Sokolović. Računajte na dobro društvo, puno smeha, lepih priča, božanstvene krajolike i pune baterije po povratku kući.

 

 

Petak-subota
Iz Beograda se kreće u petak 31. maja, a po pristizanju na odredište u večernjim časovima obaviće se evidentiranje i smeštaj po domaćinstvima. U subotu ujutro svi treba da se okupe na trgu, ispred hotela, gde će između 8.30 i 9 časova biti organizovano otvaranje akcije prigodnom prezentacijom. U 9 se kreće u pešačku turu kružnom stazom centar – Oštrelj – Previja – Resića Varda (1.389 m) – centar koja je duga oko 15 km, sa usponom od oko 1.000 m.

Po povratku u centar oko 17 časova sledi zajednički ručak (posni pasulj, hleb i salata), a  zatim kulturno-umjetnički program

 

 

Nedelja
Okupljanje na trgu u 8 sati odakle se, sa spakovanim stvarima, kreće prevozom do sela Sokolovići gde će biti organizovan obilazak crkve i džamije, šetnja do starog žičanog mosta na Limu, a oko 9.30 se kreće do sela Setihovo. Vožnja brodom kroz kanjon Lima planirana je od 10 do 12 sati, a oko 13 se kreće ka Višegradu. Nakon obilaska Andrićgrada ide se na ručak. Za Beograd se kreće oko 16 h, a stiže do 23 h.

Iznos kotizacije: 6.000 dinara (prevoz, organizacioni troškovi, dva noćenja sa doručkom), vožnja brodom se plaća 500 dinara.

 

 

Detalje o dokumentaciji, opremi, ishrani i dodatne instrukcije potražite OVDE.
Prijave i uplate se primaju sredom u kafeu knjižare Delfi, (Resavska, SKC) od 16 do 18 h, a za sve dodatne informacije pozovite Branislava Makljenovića na 064/35-05-652 osnivača Kluba „Džepovi prirode“, pišite mu na klub.dzepoviprirode@gmail.com ili posetite Fejsbuk stranu klubdzepoviprirode.

Foto: Džepovi prirode

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno