Slatkiši
24.09.2013.

Bundevara

Bundevara
Potrebno je za 30 parčadi
300 g bundeve, 150 g šećera, 1 kesica vanilin šećera, 2 kašičice cimeta, 150 g mlevenih oraha, kašičica sode bikarbone, 100 ml ulja, 300 g brašna
Priprema
Bundevu izrendajte i u dubokoj posudi pomešajte sa svim ostalim sastojcima, a brašno dodajte poslednje. Sve dobro izmešajte dok smesa ne postane meka. Sipajte mešavinu u podmazan i brašnom posut pleh i pecite u zagrejanoj rerni na 220 stepeni dok ne porumeni. Ohlađenu pitu isecite na kocke i pospite vanilin
šećerom.

 

slike:forum.krstarica.com,imehrane.blogspot.com

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno

03.
Feb
2018
Slatkiši
27.
Jan
2018
Slatkiši
20.
Jan
2018
Slatkiši