POTREBNO JE:
1 neoljušten iseckan krastavac, 2 crvene paprike babure očišćene od semenki, 4 duguljasta paradajza, glavica crvenog luka, 3 čena belog izgnječenog luka, 3 šolje soka od sveže ceđenog paradajza, ¼ šolje sirćeta od divlje jabuke, ¼ šolje hladno ceđenog maslinovog ulja, malo kalijumove i morske soli, jedna kašičica mlevenog bibera
PRIPREMA
Sve sastojke stavite u blender ili secka i mutite dok se ne sjedine. Ostavite u frižideru da odstoji, bolji je ukus.
*Maja Volk je dramaturg, fado muzičarka, umetnica, voditeljka, spisateljica i žena koja je uspela da se izbori sa rakom. Ovaj recept je iz njene knjige „Kotlići su u paklu, u raju nema kuvanja“.
foto: lv.cyplive.com
Ostali komentari
Postovana, pismo je izbrisano. Pozdrav, Decjisajt
Preporučeno