Potrebno je:
Pakovanje lisnatog testa, 200 g mlevenog mesa, 200 g šampinjona, 1 manja glavica crnog luka, 200 g suvog mesa, 200 g feta sira, 6 kiselih krastavčića, 2 jajeta, 2 kašike kisele pavlake, malo brašna i soli
Priprema
Crni luk i šampinjone sitno iseckajte, pa ih izdinstajte. Dodajte meso, posolite i sve dinstajte zajedno. Lisnato testo rastanjite na veličinu pleha, po njemu rasporedite fil od mesa i šampinjona i umotajte u rolat. Kisele krastavčiće i suvo meso sitno iseckajte, pa sve zajedno promešajte sa feta sirom. Umutite jaja, pa ih pomešajte sa pavlakom i malo brašna. Jaja pomešajte sa smesom od suvog mesa, krastavčića i sira. Razvijte drugi deo lisnatog testa u obliku pravougaonika, pa ga premažite filom i uvijte u rolat. Oba rolata pecite oko pola sata na 200 stepeni.
foto: brit.co