Porodični ručak
21.03.2016.

Pečurke sa lukom

Sastojci:
200 g šampinjona
200 g bukovača
100 g vrganja
200 g crnog luka
2 čena belog luka
2 kašike maslinovog ulja
so

Priprema:
Pečurke izbrisati čistom krpom i iseći na listiće. Crni i beli luk oljuštiti i sitno iseckati. Na zagrejanom ulju dinstati 5 minuta šampinjone uz dolivanje malo vode. Dodati obe vrste luka i dinstati dok luk ne omekša i ne ispari tečnost koju su pustile pečurke. Posolite i po želji pospite biberom i iseckanim peršunom.

foto: azcookbook.com
 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno

26.
May
2019
Porodični ručak
19.
May
2019
Porodični ručak
12.
May
2019
Porodični ručak
string(0) ""
string(0) ""