Porodični ručak
04.07.2015.

Olgina pita sa pavlakom i pečurkama

Potrebno je:

500 g kora za pitu, 500 g šampinjona, četvrtina maslaca, malo peršuna, kašičica morske soli, čaša kisele pavlake, malo ulja, malo kisele vode, malo jogurta

Priprema

Seckane pečurke prodinstajte na maslacu, dodajte peršun, morsku so i na kraju umešajte pavlaku. Kore podelite na četiri dela. Svaki deo poprskajte s malo ulja i malo kisele vode, a na svaku drugu koru stavljajte fil. Rolajte kore i ređajte ih u tepsiju. U šoljici pomešajte malo ulja s kiselom vodom i jogurtom, pa time prelijte pitu. Pecite 40 minuta na 180 stepeni.

foto: zena.blic.rs

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno

26.
May
2019
Porodični ručak
19.
May
2019
Porodični ručak
12.
May
2019
Porodični ručak
string(0) ""
string(0) ""