Porodični ručak
11.04.2015.

Piletina na Sanjin način

Potrebno je:

500 g pilećih grudi, 200 g dimljene pečenice ili vrata, 1 pavlaka, 1 jaje, 100 g trapista, so, prezle

Priprema

Isecite meso na tanke šnicle, izlupajte ih tučkom i posolite. Vatrostalnu činiju podmažite uljem, pa sipajte po dnu prezle.

Poređajte šnicle, preko nijh dimljeni vrat ili pečenicu, prelijte pavlakom u kojoj ste umutili jaje i pospite narendanim kačkavaljem.

Poklopite i pecite u rerni oko pola sata.

foto: lepotaizdravlje.rs

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno

26.
May
2019
Porodični ručak
19.
May
2019
Porodični ručak
12.
May
2019
Porodični ručak
string(0) ""
string(0) ""