Porodični ručak
15.08.2014.

Šnicle od ovsenih pahuljica

Potrebno je:

100 g ovsenih pahuljica, 200 ml tople supe (1 čaša), 1 kafena kašičica biljnog začina bez aditiva, 1 glavica crnog luka (manje veličine), 2 češnja belog luka, 1 jaje, 2 kašike ulja, 1/2 kašičice mlevene začinske paprika, prezle (par kašika), bibera i soli po ukusu

Priprema

Izmešajte sve sastojke a potom šnicle vadite kašikom i pecite u masnoći dok ne porumene. Ne preterujte sa temperaturom, neka ona bude umerena da bi se ravnomerno ispekle po celoj zapremini. Kada su šnicle gotove, pre serviranja ih ocedite na tanjiru sa kuhinjskim ubrusom kako bi se uklonio višak masnoće.

foto: b92.net

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno

26.
May
2019
Porodični ručak
19.
May
2019
Porodični ručak
12.
May
2019
Porodični ručak
string(0) ""
string(0) ""