Bebi kuvar
02.09.2015.

Pileća džigerica sa blitvom i pirinčem

Potrebni sastojci:

-1 sveža pileća džigerica (bez srca)
-šoljica pirinča
-4 lista blitve
-malo putera
-peršunov list

Priprema:

1. Džigericu izdinstajte na malo ulja. Dodajte pola šoljice vode, pa “krčkajte” još deset minuta. Ispasirajte je i ostavite da se ohladi.

2. U međuvremenu, skuvajte pirinač i blitvu (prelijte je ključalom vodom i ostavite da odstoji 10 minuta). Pirinač ocedite, a blitvu sitno iseckajte.

3. Pomešajte džigericu sa pirinčem i blitvom, dodajte malo putera i iseckanog peršunovog lišća, a zatim sve dobro izmiksajte. Ako je potrebno, razredite sa malo mlakog adaptiranog ili majčinog mleka.

izvor: lepotaizdravlje.rs

foto: padresehijos.com.mx

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno

01.
Mar
2019
Bebi kuvar
08.
Jan
2019
Bebi kuvar
14.
Sep
2018
Bebi kuvar