Bebi kuvar
29.06.2015.

Bebina testenina

Sastojci:

Manja šargarepa
30 grama putera
Tri zrela paradajza, očišćena od semenki i ljuske i iseckana
50 grama rendanog sira
Tri kašike integralne testenine

Priprema:

Kuvajte šargarepu na pari oko 15 minuta dok ne omekša. Zagrejte puter u drugoj posudi, dodajte iseckan paradajz i na laganoj temepraturi pržite dok se ne napravi gust sos. Sklonite sa vatre, zatim dodajte sir i mešajte dok se ne otopi.  Skuvajte testeninu po uputstvima na pakovanju i onda je ocedite.

Izblendirajte šargarepu i sos od paradajza sa sirom sa tri kašike tečnosti u kojoj se kuvala šargarepa. Ovaj sos pomešajte sa sitno seckanom testeninom.

izvor: bebac.com

foto: lepotaizdravlje.rs

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno

01.
Mar
2019
Bebi kuvar
08.
Jan
2019
Bebi kuvar
14.
Sep
2018
Bebi kuvar
string(0) ""
string(0) ""