Bebe
05.12.2015.

Bebin krevetac kao najuzbudljivije mesto na svetu

Marta Rojnič uz pomoć posteljine, peškira i svoje mašte pretvara krevet svog sina Marka u najzanimljivije mesto na svetu. Ova mama iz Beograda svojim je maštovitim i predivnim kreacijama osvojila ceo svet, a brojni svetski mediji raspisali su se o njoj.

Dok njen tromjsečni sinčić spava, Marta njegov krevet pretvara u mesto velikih pustlovina. Tako je Marko za svoj uzrast prošao monogo, a da toga nije ni svestan, niz avantura – jahao je jednoroga, leteo sa pticama, bio je na Mesecu.

Markove pustolovine

Marti se ideja javila kada je jednog dana posmatrala svog sina dok spava i pitala se što sanja. I tu joj je proradila mašta, a danas joj je treba svega 15-ak minuta da običan krevet pretvori u najveselije i najluđe mesto na svetu. Najvažnije je da Marko tokom celog tog procesa mirno spava.

“Ljudi misle da je život beba samo jelo, kupanje i spavanje, ali oni su zapravo mali, ali tihi avanturisti. Njihove avanture ne mogu proći neopaženo, odlučila sam ih sve snimiti”, otkrila je The Mirroru Rojič. A Markove pustolovine izrađene su od čaršava, ćebića, šalova, dečje odeće i pelena. Nakon što sve postavi mama se popne na merdevine te iz ptičje perspektive fotografiše čarobne prizore i svog sinčića kako sanja.

izvor teksta: telegram.hr

foto: facebook.com/marta.rojnic

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno