Aktuelno
09.11.2015.

Kaciga glavu čuva

JKP „Parking servis“ i Auto-moto savez Srbije podelili su kacige za bicikliste na Adi Ciganliji, Savskom i Dunavskom keju u okviru akcije „Kaciga glavu čuva“. Ovo je još jedna u nizu akcija usmerenih na poboljšanje bezbednosti svih učesnika u saobraćaju.

- Sledeće godine ćemo nastaviti sa promovisanjem zdravog načina života i obnoviti biciklistički park. Novih sto bicikala ćemo postaviti na naša dva parkirališta, deo upravo ovde na Adi Ciganliji, a ostatak kod SRC „Milan Gale Muškatirović“. Svaki vozač će na jednostavan način, uz parkiranje automobila na jednom od ova dva parkinga, moći da pozajmi dva bicikla bez dodatnog plaćanja ili potpisivanja ugovora, rekao je Andrija Čupković.

Direktor „Parking servisa“ ponovo je apelovao na sve učesnike u saobraćaju, a naročito vozače automobila, da vode računa o biciklistima.

Generalni sekretar AMSS Predrag Đurđev rekao je da su Auto-moto savez Srbije i Parking servis ozvaničili saradnju potpisivanjem Ugovora o poslovno-tehničkoj saradanji i da se ovo preduzeće ističe u društveno-odgovornim akcijama u kojima se promoviše saobraćajna kultura.

- U narednom periodu planiramo još mnogo zajedničkih projekata, a MUP i Ministarstvo saobraćaja su napravili agendu, koju mi sledimo. Prateći te smernice krajem meseca ćemo organizovati besplatnu proveru tehničke ispravnosti putničkih vozila, rekao je Đurđev.
 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno