Klizaljke

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Pol
Kolekcije
Cena
5 proizvoda
Sačuvano u omiljne
Klizaljke ROC450519-PW
Roces klizaljke za decu MCK FII pink-white   Roces je kompanija koja postoji...
array(0) {
}
8.990,00 RSD
Veličina
1
2
3
Sačuvano u omiljne
Klizaljke BKN W • Boja: Bela • Veličine: 39
array(0) {
}
4.990,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Klizaljke – RP • Boja: Bela • Veličine: 36
array(0) {
}
4.990,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Klizaljke – V3TEC V1000 • Muška klizaljka za hokej • Sastav...
array(0) {
}
4.990,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Klizaljke ROC450518-RB
Roces klizaljke za decu MCK HII black-red   Roces je kompanija koja postoji od 19...
array(0) {
}
8.990,00 RSD
Veličina
1
2
Pročitajte

Klizaljke su nezaobilazni deo svake dečje zimske avanture. Napravite prve figure na ledu u nekom od ovih divnih modela klizaljki. Kod nas možete pronaći i one sa podesivim veličinama, sa mekanim postavama koje obezbeđuju toplinu i udobnost. 

Klizaljke prodaja

Bilo da li je zima ili leto, klizanje na ledu može biti odlična aktivnost tokom cele godine da biste bili aktivni i uživali u ovom sportu, a sve što vam je potrebno jesu odgovarajuće klizaljke. Uz klizaljke i klizanje na ledu jačate stabilnost, kontrolu i snagu, a bilo da li ste rekreativac ili profesionalac, ovo je zabavna i zdrava aktivnost za sve uzraste i sposobnosti. Nabavite svoje klizaljke već danas, pogledajte ponudu na našem sajtu i odaberite svoj par za vaše zabavne i zdrave aktivnosti na ledu. 

Klizaljke za decu - prednosti


Podržite i negujte aktivan stil života kod svoje dece uz odgovarajuće klizaljke za decu. Klizanje na ledu pruža deci neophodnu fizičku sposobnost i zdravu i zabavnu aktivnost. Uz klizaljke za decu, deca će poboljšati držanje, ravnotežu, fleksibilnost i koordinaciju i povećaće snagu i izdržljivost mišića. Ko zna, možda baš klizaljke podstaknu vaše dete da se odluči da mu klizanje bude glavni sport kome će se posvetiti i koji će mu omogućiti da iskaže svoju izvrsnost. Pogledajte klizaljke za decu na našem sajtu i odaberite odgovarajuće klizaljke za svoje dete ili kao idealan poklon za nekoga iz vaše okoline.