Bioskop
14.04.2019.

Idemo na rođendan!

„Sinepleks“ bioskopi u Srbiji proslavljaju rođendan uz neverovatne cene ulaznica. Karte za sve projekcije u Beogradu koštaće samo 300 dinara, a za projekcije u Kragujevcu, Nišu i Novom Sadu 200 dinara. Obezbedite svoje mesto na vreme na proslavi koja se ne propušta u nedelju 21. aprila! Karte su već u prodaji!

Svi dragi gosti rođendanske žurke bioskopa „Sinepleks“ uživaće u omiljenim pokretnim slikama na velikom platnu i raznovrsnom žanrovskom repertoaru. Idealna prilika da uživate u najaktuelnijim filmovima po fantastičnoj ceni ulaznice. Najmlađi i najdraži gosti bioskopa doživeće prave živopisne avanture uz omiljene animirane junake u filmovima ,,Dambo“, ,,Park čudesa“ i ,,Kako da dresirate svog zmaja 3“ ,,Gospodin Link: U potrazi za skrivenim gradom“ sinhronizovanim na srpski jezik!

Ekranizacija romana ,,After“ koji je čitalačku publiku širom sveta bacio pod noge i koji s razlogom nazivaju naslednikom fenomena ,,Pedeset nijansi Sive“ naći će se na rođendanskom ,,meniju“, a od reditelja filma ,,Buntovnica“, Harmonija Korina, stiže,,Bitanga s plaže“, osvežavajuće originalna i kontra sistemska komedija. ,,Balkansku među“ do sada je pogledalo više od 200.000 ljudi, a vi za to možete da iskoristite rođendanski repertoar. Biće tu i film ,,Helboj“, ,,Groblje kućnih ljubimaca“, ,,Prokletstvo ožalošćene žene“ i novi košmarni film ,,Mi“.

Celokupan rođendanski repertoar pogledajte OVDE.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno

string(0) ""
string(0) ""