Društvene igre i puzle

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Brend
Prikažite više
Pol
Veličina
Kolekcije
Cena
gravitrax
10 proizvoda
Sačuvano u omiljne
Društvena igra GraviTrax Building RA27602
Društvena igra GraviTrax Building RA2...
array(0) {
}
2.099,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Društvena igra GraviTrax Catapult RA27603
Društvena igra GraviTrax Catapult RA2...
array(0) {
}
1.199,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Društvena igra GraviTrax Hammer RA27598
Društvena igra GraviTrax Hammer RA275...
array(0) {
}
1.199,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Društvena igra GraviTrax Lifters RA27622
Društvena igra GraviTrax Lifters RA27...
array(0) {
}
2.099,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Društvena igra GraviTrax Looping RA27599
Društvena igra GraviTrax Looping RA27...
array(0) {
}
1.199,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Društvena igra GraviTrax Magnetic canno RA27600
Društvena igra GraviTrax Magnetic can...
array(0) {
}
1.199,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Društvena igra GraviTrax RA27601
Društvena igra GraviTrax RA27601
array(0) {
}
2.099,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Društvena igra GraviTrax Scoop RA27620
Društvena igra GraviTrax Scoop RA2762...
array(0) {
}
1.199,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Društvena igra GraviTrax Starter Set RA27597
Društvena igra GraviTrax Starter Set ...
array(0) {
}
5.429,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Društvena igra GraviTrax Tunnels RA27623
Društvena igra GraviTrax Tunnels RA27...
array(0) {
}
2.099,00 RSD
Pročitajte

Za sve ljubitelje društvenih igara i puzzli, kako za odarsle tako i za najmlađe pogledajte veliki izbor puzzli najpoznatijih proizvođača kao što su Ravnsburger, Clementoni, Trefl. Izaberite prema svojoj želji 3D puzzle, drvene puzzle, mekane puzzle, muzejske puzzle, puzzle sa različitim motivima gradova ili prirode i društvene igre.

Društvene igre za sve uzraste


Za zabavu i učenje u krugu porodice, za beskrajne sate uživanja sa prijateljima, društvene igre oduvek su bile odličan izbor za okupljanja u okviru doma. I dok su pojedine društvene igre ograničene izrastom pa su neke pogodne samo za decu vrtićkog uzrasta, a neke pak samo za odrasle, većina društvenih igara pogodna je za zajedničku igru kroz sve uzraste, pa tako, igre poput memorija ili nekih igara sa kartama mogu biti naročito interesantne kada su učesnici raznolikih uzrasta jer, postoji faktor sreće (zabave), a i faktor brisanja starosnih granica, jer, na primer, u slučaju memorije, lađi protivnik može biti na istom nivou, pa čak i u prednosti u odnosu na starijeg protivnika što samo po sebi donosi da igra bude interesantnija za sve. 

Jamb, riziko, monopoly društvene igre - prednosti


Poznato je da sama igra generalno, daje životnu radost, ali društvene igre kao što su jamb, riziko, monopoly društvene igre i druge na poseban način donose neke jedinstvene zdravstvene i životne prenosti, kako za decu, tako i za odrasle.  Jamb, riziko, monopoly društvene igre i druge nisu aktivnost u kojoj trebate uživati samo ponekad, kada vam je dosadno, već se preporučuje da ih praktikutjete što češće i to iz više razloga: osim što su društvene igre odlična vežba za mozak, pomažu koncentraciju i formiranje pamćenja kod dece (i odraslih), one pomažu razvoj kognitivnih veština poput veštine rešavanja problema i veštine donošenja odluka. Osim toga, društvene igre kao što su jamb, riziko, monopoly društvene igre i druge su zabavne, a svi znamo koliko je važno da povremeno stanemo i da se jednostavno zabavimo, a ukoliko ih igrate zajedno sa vašom decom, ne sao da ćete uživati u prednostima koje smo već naveli već ćete poboljšati i sam odnos sa vašim detetom što je, složićete se, najveća prednost od svih. 


Puzle za decu i odrasle


Sa različitiom dimenzijama kako pojedinačne puzle, tako i kompletirane sastavljene verzije (od kojih zavisi i preporučeni uzrast), izrađene od različitih materijala (od gume, kartona i plastike) i sa najrazličitijim motivina - od junaka diznijevih crtaća, životinja, ali i replika umetničkih dela, puzle su zaista proizvod za sve uzrastne kategorije. U našoj ponudi možete pronaći i 3d puzle, od puzli za najmlađe uzraste (gumene puzle za pod) ili kao 3d puzle u vidu drvenih ili plastičnih kocki, ali i kartonskih verzija koje predstavljaju replika čuvenih skulptura i građevina, poput koloseuma, kipa slobode i sličnih. Istraži našu ponudu puzli za decu i odrasle i pronađi idealan poklon za sebe ili dragu osobu.