Cybex auto sedište (15-36kg) - Solution Q fix /Autumn Gold-burnt crvena
Cybex

Cybex auto sedište (15-36kg) - Solution Q fix /Autumn Gold-burnt crvena

Šifra artikla: 199-514120017

Opis proizvoda:

Cybex auto sedište (15-36kg) Solution X2fix Heavenly Plavo
• Patentirani oslonac za glavu sa 3 položaja blago pomera ravnotežnu tačku sa detetove glave unazad i onemogućava njeno padanje unapred kada dete zaspi. Detetova osetljiva glava je optimalno zaštićena u slučaju bočnih udara, jer glava ostaje u bezbednoj zoni auto-sedišta. Ovaj patentirani sistem zaštite glave daje mogućnost udobnijeg položaja za spavanje, kao i najviši nivo sigurnosti u poređenju sa konvencionalnim sistemima zaštite.
Dodatno poboljšani linearni sistem zaštite od bočnih udara auto-sedišta Solution X2-fix pomaže da se impuls sile prilikom bočnih udara značajno umanji. Zbog ove nove konfiguracije, serija reakcija se pokreće i pritom štitnici za glavu i ramena apsorbuju impuls sile u ranom stadijumu tokom sudara i zadržavaju osetljivu dečiju glavu u bezbednoj zoni sedišta.
11 položaja visine naslona
• Mogućnost promene nagiba naslona
• Tkanina koja diše
• Presvlaka se može prati u mašini na 30°
• Dimenzije: dužina 450 mm, širina 555 mm, visina 660 - 820 mm
• Težina: 7 kg
Sedište je proizvedeno u skladu sa evropskim standardom ECE R44/04, i ima atest

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

0,00 RSD
25.590,00 RSD
25.590,00 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Sačuvajte u listi želja
Pomoć

BESPLATNA DOSTAVA!
Opis proizvoda:

Auto sedište za decu uzrasta od 3 do 12 godina.
Svojim inovativim sigurnosnim karakteristikama Solution X2-fix je nagrađen najvišom ocenom koju su Stiftung Warentest i ADAC ikada dodelili, u testu 6/2011. Takođe je dobio najvišu ocenu "veoma dobar" za karakteristiku zaštite od bočnog udara. Solution X2-fix je takođe nagrađen oznakom kvaliteta i preporuke za najbolju kupovinu od strane britanske organizacije potrošača.

Najvažniji element bezbednosnog koncepta Solution linije je Cybex-ov patentirani podesivi naslon za glavu, koji sprečava da detetova glava padne unapred kada dete zaspi. Optimizovani linearni sistem bočne zaštite sa bočnim dodacima za apsorbovanje sila pruža maksimalnu zaštitu u slučaju bočnih sudara. Isofix sistem povezivanja poboljšava sigurnost i stabilnost sedišta. Kompatibilo i sa vozilima koja nisu opremljena isofix sistemom.
Podesivi oslonac za glavu sprečava da detetova glava padne unapred kada dete zaspi.

Cybex patentirani podesivi oslonac za glavu garantuje optimalnu zaštitu u slučaju bočnih sudara. Ova revolucionarna tehnologija bezbedno pomera težište detetove glave unazad i sprečava je da padne unapred kada dete zaspi. U slučaju bočnih udara detetova osetljiva glava ostaje u bezbednoj zoni sedišta, osiguravajući optimalnu zaštitu. Takođe, naš patentirani oslonac za glavu podesiv u 3 položaja pruža više udobnosti prilikom spavanja za bezbedno i spokojno putovanje.
Sistem optimizovane linearne zaštite od bočnih udara apsorbuje sile udara u ranoj fazi.

Sile prilikom bočnih sudara se apsorbuju kroz seriju linearnih reakcija, kroz dodatnu zaštitu u delu ramena i glave. U isto vreme, kinetička energija koju stvara telo prilikom sudara se apsorbuje u ranoj fazi i glava ostaje u bezbednom položaju.

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
 

Karakteristika Vrednost
Kategorija Za decu od 15 do 36kg
Pol Devojčice, Dečaci
Brend Cybex

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučujemo

Sačuvano u omiljne
Noć veštica 404009FF
Kostim veštice, kostim od pliša
4.999,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Kostim u liku Snežane za devojčice pune mašte. Kvalitetna haljina bogatih ukrasa...
4.390,00 RSD
Veličina
104cm
116cm
140cm
Sačuvano u omiljne
Noćno svetlo 600073
Globus lampa u pink boji, radi na struju
5.262,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Noćno svetlo 600008
Globus lampa Fi 25    
4.524,00 RSD