Auto sedište Cybex (9-36kg) 1/2/3 Pallas 2 Fix Pure Black-black crno
Cybex

Auto sedište Cybex (9-36kg) 1/2/3 Pallas 2 Fix Pure Black-black crno

Šifra artikla: 5120877

Kao auto-sedište grupe I sa sigurnosnim jastukom, Cybex Pallas 2-fix omogućava više bezbednosti u poređenju sa konvencionalim sistemima sa sigurnosnim pojasevima. Jednostavnom transformacijom auto-sedište prelazi iz grupe I u auto-sedište grupe II/III Solution X2-fix. Poput bočnih vazdušnih jastuka nova bočna zaštita apsorbuje sile prilikom udara u ranoj fazi i tako dodatno poboljšava zaštitu od bočnih udara.

0,00 RSD
34.990,00 RSD
34.990,00 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
  • NSZ
Sačuvajte u listi želja
Pomoć

Cybex auto sedište Pallas 2 fix, 9-36kg, grupa 1/ 2/ 3 

 

  • Kao auto-sedište grupe I sa sigurnosnim jastukom, Cybex Pallas 2-fix omogućava više bezbednosti u poređenju sa konvencionalim sistemima sa sigurnosnim pojasevima. Jednostavnom transformacijom auto-sedište prelazi iz grupe I u auto-sedište grupe II/III Solution X2-fix. Poput bočnih vazdušnih jastuka nova bočna zaštita apsorbuje sile prilikom udara u ranoj fazi i tako dodatno poboljšava zaštitu od bočnih udara.
  • U grupi I Cybex Pallas 2-fix poseduje novi sistem sigurnosnog jastuka i kao sedište 2u1 daje mogućnost izuzetno dugog perioda korišćenja od oko 11 godina. Auto-sedište se lako transformiše u Cybex sedište Solution X2-fix kada dete dostigne uzrast od oko 3 godine (15kg). ISOFIX sistem povezivanja takođe doprinosi poboljšanoj bezbednosti i većoj stabilnosti u obe grupe.
  • Novi sigurnosni jastuk se podešava unapred i unazad i omogućava veću slobodu pokreta gornjeg dela tela kao i maksimalnu sigurnost u poređenju sa konvencionalnim sigurnosnim sistemima sa pojasevima pogotovo u slučaju frontalnih udara. Prilikom udara sila se ravnomerno raspoređuje preko sigurnosnog jastuka i specijalni materijal apsorbuje udarce. Ovaj sistem oponaša funkciju vazdušnog jastuka i značajno pomaže da se smanji uticaj sile prilikom eventualnih sudara. Pojas ne može da povredi dete dok je u isto vreme osetljivo područje vrata i ramena optimalno zaštićeno.
  • Auto sedište grupe I Pallas - fix poseduje mogućnost promene nagiba naslona koja se može vršiti samo jednom rukom sa prednje strane sedišta.
  • Dodatno poboljšani linearni sistem zaštite od bočnih udara auto-sedišta Pallas 2-fix impuls sile prilikom bočnih udara se značajno smanjuje. Zbog ove nove konfiguracije, serija reakcija se pokreće i pritom štitnici za glavu i ramena apsorbuju impuls sile u ranom stadijumu tokom sudara i zadržavaju osetljivu dečiju glavu u bezbednoj zoni sedišta.
  • SOFIX utvrđivač nudi poboljšanu bezbednost i veću stabilnost u obe grupe. Konektori dečijeg auto sedišta se jednostavno postavljaju u Vaše vozilo sa odgovarajućim ISOFIX priključcima. Konektori dečijeg sedišta se mogu lako saviti tako da sedište postane kompatibilno i sa vozilima koja nisu opremljena ISOFIX sistemom.
  • 3 položaja oslonca za glavu
  •                                


    • Mogućnost promene nagiba naslona

                                                                      

     

    • 11 položaja visine naslona

                                                                        

     

    • Sadrži uložak za sedište za optimalnu visinu (Grupa I)

                                                                             

     

    • Težina: 11,2kg
    • Tanina koja diše
    • Pesvlaka se može prati u mašini na 30°

    Sedište je proizvedeno u skladu sa evropskim standardom ECE R44/04, i ima atest
     

    *Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
Karakteristika Vrednost
Kategorija Za decu od 9 do 36kg
Pol Devojčice, Dečaci
Brend Cybex

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični proizvodi

Joie auto sedište "Bold", 9-36 kg, 107025
32.990,00 RSD
Autosedište Transcend tuxedo 107076
32.990,00 RSD

Preporučujemo

Sačuvano u omiljne
Noć veštica 404009FF
Kostim veštice, kostim od pliša
4.999,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Kostim u liku Snežane za devojčice pune mašte. Kvalitetna haljina bogatih ukrasa...
4.390,00 RSD
Veličina
104cm
116cm
140cm
Sačuvano u omiljne
Noćno svetlo 600073
Globus lampa u pink boji, radi na struju
5.262,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Noćno svetlo 600008
Globus lampa Fi 25    
4.524,00 RSD