Za korisnike - „3 u 1“

Kao online robna kuća– da postanemo Vaš izbor broj 1, robna kuća kojoj ćete se prvo obratiti za sve što Vam treba. Mi smo tu da Vašoj porodici olakšamo kupovinu, obezbedimo najkvalitetnije proizvode po najpovoljnijim cenama, uštedimo vreme na jedan ugodan način. Želimo da Vam omogućimo pregled robe natenane i na miru, a svi mi roditelji dobro znamo koliko nam to odgovara.  Učinićemo sve da budete zadovoljni našim uslugama.

Mi ne prodajemo po svaku cenu, već za najbolju cenu!

A od Vas tražimo da svoje iskustvo sa nama podeliti sa drugima.

Kao blog i magazin- pročitate brojne korisne tekstove napisane s ciljem da Vas informišu, nasmeju, ponekad edukuju.

 

Za partnere - „3 u 1“

Kao online robna kuća- da postanemo najposećenija internet robna kuća koja će povećati prodaju Vaših proizvoda i prisutnost na tržištu. Dajemo Vam mogućnost da predstavite sve svoje proizvode i ponudite ih kupcima širom zemlje, bez obzira gde se nalazite. 

Za nas je  partner podjednako bitan kao i korisnik o kome posebno brinemo.

Mi smo internet robna kuća u kojoj Vi podjednako želite da budete i partner i kupac.

Kao blog i magazin- da Vašem brendu damo dodatnu vrednost, odgovorimo zajedno na pitanja korisnika i ponudimo im mogućnost kvalitetnog izbora. Želimo da svaku novost u Vašem poslovanju, bilo da je promocija, otvaranje novog prodajnog mesta, upotreba novih materijala, organizovanje modnih revija, sajmova, društvena odgovornost i sve ono što Vas čini srećnim podelimo sa kupcima

Kao iskren partner-omogućimo Vam ugodnu saradnju, bez dodatnog angažovanja Vaših zaposlenih. U potpunosti naše ažuriranje , po potrebi i organizovanje i obrada fotografisanja Vaših proizvoda. Vaša je samo želja da sarađujemo. Sve ostalo prepustite nama.  Biće nam drago da razmotrimo svaki Vaš predlog kako bi naša saradnja bila na obostranu korist.