Dojenje
12.07.2017.

Prijavite se za radionicu o dojenju!

Drage buduće mame, iza nas je 14 uspešnih radionica i jedan Festival dojenja. Edukovali smo nekoliko stotina trudnica, družili se s njima, usmeravali ih i podržavali na putu roditeljstva. Neke smo upoznali na početku njihove trudnoće, mnoge su saznale za nas neposredno pred porođaj, ali je izvesno da su sve od nas dobile i podršku i savete koje su im olakšali navikavanje na bebu i dojenje.

Biti majka je velika čast, ali i odgovornost. Godine brzo prolaze, ali kada kao roditelj, majka dveju devojčica, vratim film i prisetim se tih dana, slike ne blede. Moje čedo u mom naručju u posebnom odnosu koje se naziva dojenje. Nemojte ga olako shvatiti, nemojte ni dozvoliti da vas ubede da nemate dovoljno mleka, da nije dovoljno kvalitetno. Nemojte posustati kad vam bude bilo najteže, a veruj te, biće i to veoma brzo nakon porođaja. Budite istrajne u svojoj nameri da dojite! Bićete ponosne na sebe i bebu, na celu vašu porodicu i napor koji ste uložili da svom dragulju omogućiti najkvalitetniji start, majčino mleko.
Mi smo tu da vam pomognemo, svi zajedno. Dr Aleksandar Antović iz Bio Save-a govoriće o značaju čuvanja matičnih ćelija, Nikoleta Šubert o stipendijskom osiguranju domaće osiguravajuće kuće Dunav, Marija Krivačić iz Alpen Pharme, o korišćenju homeoptaskih lekova za bebe, pre svih Dentokid i Coolikind i Tereza Miljković, Vršnjačka savetnica o sigurnom putu za uspešno dojenje. Odgovaramo na brojna pitanja, mnoga i mi vama postavljamo, a sve u cilju uspešnog dojenja.
Podrška mamama na putu dojenja odnedavno su i Avent pumpice za dojenje koje sve prisutne obraduju poklonima.



Znamo da želite najbolje svojim bebama te vas stoga, drage trudnice pozivamo da se prijavite na besplatnu radionicu  i saznate kako do uspešnog dojenja!
Broj polaznika je ograničen, a prijave obavezne putem emaila info@decjisajt.rs ili naše FB stranice DečjiSajt

Mesto održavanja radionice
Press-sala Poslovno-sportskog centra "Šumice"
Ustanička 125, Beograd
sreda 26. jul 2017.godine od 11 do 14h

 

Vidimo se!

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno