Dojenje
09.12.2016.

Počele prijave za prednovogodišnju radionicu o dojenju

Drage trudnice, 
pozivamo Vas na poslednju ovogodišnju radionicu "Kako do uspešnog dojenja'?"
Biće nam drago da se družimo u prelepom ambijentu igraonice "Kod zidića" na Vračaru  22.12.2016. godine.

Znamo koliko brinete o svom zdravlju i da želite najbolji početak da priuštite svojim mališanima, te Vam čestitamo na odluci da dojite.
Tu je cela ekipa da vas podrži. Dunav osiguranje sa projektom "Naše dete", New Med i preparat Colief protiv grčeva beba, Andriva sa neverovatnim postporođajnim steznicima i brushalterima za dojenje. Naš prijatelj od novembraske radionice je i nemačka banka matičnih ćelija Bio Save, kao i Mama Natura, sa spektrom homeopatskih preparata za najmlađe.
Sve vas na radionici će pozdraviti i Branka Ćopić, predstavnik Human design-a za Srbiju, kao iskrena podrška od početka druženja sa vašim naslednicima.

Naš cilj je da ova radionica bude uvek besplatna za trudnice jer biramo zdravu budućnost naših beba. Lanac humanosti ovde se ne zaustavlja pošto zajedno sa budućim mamama odvajamo simboličan iznos i za Fondaciju "Podrži život" u želji da se pomogne mališanima koji u svom detinjstvu moraju da se izbore sa nekim životnim bitkama. 
Naše je da organizujemo lepo interaktino druženje sa svima vama, budućim mamama koje bi da se prijavite na jednu ovakvu radionicu. Verujemo da će vam druženje sa Terezom Miljković, Vršnjačkom savetnicom za dojenje i te kako prijati, da ćete mnogo toga naučiti, saznati, sumnje odagnati a nadasve uživati.

Drage trudnice,
Broj učesnica je ograničen, pa su prijave putem emaila info@decjisajt.rs ili FB stranice DečjiSajt obavezne.
Vidimo se 22.12.2016. od 11-14h u Kursulinoj 16a, igraonica "Kod zidića".
 



 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno