Školarci
13.01.2018.

Plivanje se sada uči

Besplatni sportski programi namenjeni učenicima osnovnih i srednjih škola u Beogradu trajaće od 1. do 28. februara, a Sekretarijat za sport i omladinu (Kraljice Marije 1), deliće od 15. januara do 2. februara svakog radnog dana od 9 do 15 vaučere za besplatnu školu plivanja.

Svi zainteresovani učenici iz Beograda moći će tokom raspusta da uče da klizaju ili plivaju u sportskim centrima, a oni koji su već savladali te veštine da uživaju u ovim sportovima. Takođe, zainteresovani učenici mogu da učestvuju u zimskim kampovima sa raznovrsnim sportsko-rekreativnim programima i kreativnim radionicama.
„Cilj besplatnih programa je da se svoj decim bez obzira na materijalni status, omogući bavljenje sportom, sticanje zdravih životnih navika, druženje sa vršnjacima i savladavanje novih veština“, saoštio je Sekretarijat za sport i omladinu.

Obuku plivanja i usavršavanje tehnika plivanja organizovaće 13 sportskih klubova. Učenici zainteresovani za sportske programe treba da se prijave organizatorima što pre jer je broj mesta ograničen i da obezbede neophodnu sportsku opremu.
Najvažnije informacije o programima uključujući i podatake o vremenu i mestu održavanja programa, kao i kontakt telefone organizatora programa mogu se pronaći ovde. Roditelji koji u Sekretarijatu preuzmu vaučer za svoju decu moraju pre početka programa da se prijave klubu koji će dete evidentirati, rasporediti ga u odgovarajuću grupu.

Foto: pinterest, care.com, pixabay

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno

06.
Mar
2024
Školarci
20.
Sep
2023
Školarci
05.
Sep
2023
Školarci