Školarci
24.11.2014.

O kakvoj “Učionici iz snova” maštaju đaci u Srbiji?

Đaci, nastavnici i roditelji širom Srbije imaju priliku da zajedno učestvuju u jedinstvenom Tarkett nagradnom konkursu, i osvoje vrednu nagradu za čitavo odeljenje

Tarkett poziva sve roditelje i nastavnike širom Srbije da pokrenu svoje mališane i zajedno sa njima uzmu učešće u Facebook nagradnom konkursu „Učionica iz snova“, koji im omogućava da osvoje vrednu nagradu za svoje odeljenje –Tarkett vinil podnu oblogu za svoju učionicu.

Sve što je potrebno da učesnici ovog konkursa urade je da iskoriste svu svoju kreativnost, pozovu pet prijatelja da lajkuju stranicu Tarkett Srbija i da pošalju fotografije ili crteže učionice koja za njih predstavlja idealno mesto za rad, druženje i boravak, sa posebnim akcentom na izgledu poda. Odabir najboljeg rada vrednovaće se kroz lajkove, komentare i šerovanja. Svaki Share donosi dva boda, dok Like i Comment donose po jedan bod. Rad koji bude izazvao najveću pažnju javnosti na ovoj društvenoj mreži, odnosno rad sa najviše bodova, osvojiće i vrednu nagradu.

Nagradni konkurs počinje 21. novembra i traje do 18. decembra, a fotografije na temu “Učionica iz snova”, mogu se dostaviti kroz aplikaciju na Facebook stranici Tarkett Srbija. Akteri ovih fotografija mogu biti svi pojedinci svih osnovnih škola u Srbiji, i đaci, i roditelji i nastavnici, uz dodatni uslov da vlasnik profila sa koga se rad dostavlja mora da bude punoletan građanin Srbije.

Cilj ove aktivacije je da angažuje sve pojedince u osnovnim školama, od učitelja i nastavnika do đaka i roditelja u kreiranju takvog ambijenta, koji će da inspiriše đake na učenje i osigura kvalitetniji boravak u školama, ali i podstakne prijatno druženje i lepe trenutke.

foto: www.facebook.com/tarkett.wood
 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno

06.
Mar
2024
Školarci
20.
Sep
2023
Školarci
05.
Sep
2023
Školarci