Info telefon i porudžbine

od 9h 011/3471435, od 16-19h 063/318590


Pogledaj veliku sliku

Teget sive čizmice za dečaka


Šifra proizvoda: Ranetta, teget sive

Izaberite velilčinu:

 

2.999,00 RSD

Boja Plava, Siva
Pol Dečaci
Veličine 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35
Materijal Eko koža

Teget sive čizmice za dečake

Čizme za dečake, udobne za nošenje, kopčanje na čičak.
Idealne za hladne, zimske dane.
Mogu se nositi uz farmerice i trenerke.

Za sve dečake koje vole udobnu i kvalitetnu obuću!

LIce: veštačka koža, tekstil, poliester
Postava: tekstil, poliester
Đon: PU(poliuretan)/PVC

Kako odrediti veličinu stopala pogledajte ovde

Nova Bimbi


Preduzeće NOVA BIMBI doo je osnovano 2008 godine, i specijalizovano je za proizvodnju dečije anatomski oblikovane obuće u koži, spremne da svojim kvalitetom, dizajnom perfomansama odgovori najzahtevnijim uslovima tržišta. Dugogodišnje iskustvo u ovom domenu proizvodnje, stečeno u proizvodnji dečije obuće brenda  KOLIBRI’S, baza je koja je implementirana u stvaranju novog brenda NOVA BIMBI. Sam naziv asocira na novu generaciju dece, koja su zahtevnija i spremnija za nove izazove, a samim tim i nama osnovni motiv da odgovorimo njihovim potrebama.
Tendencija stalnog razvoja i unapređenja je osnovni moto preduzeća utemeljen pri njegovom samom osnivanju. Ovakav stav je rezultirao prepoznatljivošću proizvoda i njegovim visokim pozicioniranjem na tržištu, kako u zemlji tako i u regionu.
Od samog početka bavljenja proizvodnjom dečije obuće, preduzeće i njegovi zaposleni, kao imperativ, postavili su sebi  tendenciju stalnog kontakta sa svojim krajnjim potrošačima, kako bi na što bolji način odgovorili njihovim  zahtevima, kao i zahtevima dečijeg stopala koje po svojoj prirodi predstavlja najkompleksniju temu na kojoj se radi kontinuirano uz stalne konsultacije sa vodećim stručnjacima u segmentu pedijatrijske ortopedije.
Stalni nadzor i konsultacije, ne podrazumevaju samo  praćenje novih stavova u domenu anatomije dečijeg stopala i tendencije da se putem obuće stimuliše njegov pravilan razvoj, već i praćenje  trendova u smislu odabira materijala od kojih je obuća izrađena, a  koji su u neposrednoj povezanosti sa gore navedenim. Pravilan odabir materijala koji su pre svega prirodni, počev od kože i postave, kao primarnih koji su u neposrednom dodiru sa kožom stopala, posebna pažnja se pridaje i pratećim pomoćnim materijalima, čija fleksibilnost i sastav na prvom mestu utiču i uslovljavaju pokretljivost i sigurnost pri rastu i pravilnom formiranju stopala.

Saveti:

Prve cipele…
Najveća dilema je kupovina prvih cipela detetu. Zato roditelji moraju imati veoma ozbiljan pristup, kako u izboru proizvodjača tako i izboru modela, kao i materijala od kojih je obuća izradjena.

Pravilna veličina obuće …

Veličinu možete da odredite tako što će te da izmerite dužinu stopala deteta u cm i iz tabele veličina odrediti broj cipele. Mora se imati u vidu, da pri merenju dužine stopala dodate I 0,7-0,9 cm prostora koji je neophodan za fleksibilnost I komfor samog stopala unutar cipele. Neprilađena veličina obuće može dovesti do ozbiljnih problema i deformiteta stopala.

Karakteristike…
Obuća treba da bude od prirodnih materijala. Lice i postava od prirodne kože ( mekana, porozna i upija znoj ), tabanica od kože obezbediće da se koža stopala oslobodi viška znoja. Đon od teer gume obezbediće da obuća bude prilagodljiva svakoj podlozi po kojoj se dete kreće.
Obuća ne sme da bude previše tvrda kako ne bi ograničavala normano savijanje stopala pri hodu, ali ni previše meka jer neće davati neophodnu stabilnost stopalu.
Pored veličine i kvaliteta, obuća mora da odgovara i vremenskim uslovima u kojima se nosi. Zimi, obuća mora biti topla i nepromočiva kako bi stopala ostala suva, kao I komforna kako bi normalnim pomeranjem stopala I prstiju unutar obuće bila obezbeđena pravilna cirkulacija, koja ujedno I omogućava normalnu temperature stopala.. Jesenja i prolećna obuća se najduže nosi pa treba voditi računa o njenom kvalitetu i izdržljivosti. Letnja obuća mora biti od prirodnih materijala, od kože, plute ili posebno obrađenih materijala koji ne dovode do pojačanog znojenja ili pojave alergije. Imajući u vidu da je u letnjem periodu stopalo više izloženo znojenju, kao I zbog same konstrukcije obuće tj. sandala ili polusandala, koje su otvorenije I samim tim podložnije kontaktu stopala sa prašinom, I spoljnim uticajima, posebna pažnja se mora pridati I kontinuiranom održavanju unutrašnjosti obuće.

Saveti za održavanje obuće:

Obuću od prirodne kože - nape čistiti suvom krpom, namazati odgovarajućom kremom i istrljati do sjaja.
Obuću od prirodnog nuboka, najpre osušiti prirodnim putem, ukoliko je vlažna, a zatim dobro iščetkati I tretirati sprejem za nubuk ili velur.
Obuću od veštačke kože čistiti vlažnom krpom a zatim osušiti na sobnoj temperaturi.
Lakovanu obuću čistiti mokrom krpom i tretirati sprejem za lakovanu obuću. Ako je lak izgubio sjaj, premažite ga sa par kapi lanenog ulja. Nakon sušenja isijati vunenom krpom.
Antilop ili velur obuća: mrlje se odstranjuju finim brusnim papirom, nakon toga isčetkati finom gustom četkom i osvežiti sprejem za antilop. Takva obuća nije za vlažno vreme.
VAŽNO: Izlaganje obuće visokoj temperature radi bržeg sušenja, šteti kvalitetu materijala i oduzima mu mekoću I osnovne karakteristike.
Da bi cipela ostala lepa, mekana i otporna na vlagu zahteva redovno čišćenje i impregnaciju odgovarajućim preparatima za negu obuće.
 

Prodavnica NOVA BIMBI nalazi se u Kragujevcu, u ulici Bitoljska br.3 - Glavna, preko puta PioniraSlični proizvodi

Gumene čizme...

 

1.999,00 RSD

Šarene gumen...

 

1.999,00 RSD

Gumene čizme...

 

2.198,00 RSD

Gumene čizme...

 

2.198,00 RSD

Gumene čizme...

 

2.198,00 RSD

Gumene čizme...

 

2.198,00 RSD

Gumene čizme...

 

2.198,00 RSD

Radnička čiz...

 

2.249,00 RSD

Dečje čizme-...

2.485,00 RSD

2.385,00 RSD

Dečje čizme-...

2.485,00 RSD

2.385,00 RSD

Dečje čizme-...

2.485,00 RSD

2.385,00 RSD

Dečje čizme-...

2.485,00 RSD

2.385,00 RSD

Dečje čizme-...

2.485,00 RSD

2.385,00 RSD

Dečje čizme-...

2.485,00 RSD

2.385,00 RSD

Radnička čiz...

 

2.444,00 RSD


Blog

Konkurs za najlepše uskršnje jaje!

Konkurs za najlepše uskršnje jaje!

Prva nagrada - guralica na četiri točka

Više...
Kreativne ideje za farbanje jaja

Kreativne ideje za farban...

Učinite Uskrs veselim, šare... Više...

Proslava godišnjice braka

Proslava godišnjice br...

Svaka godišnjica braka ima ... Više...